18 januari 2012

En del nöjer sig med en Oscar eller Guldbagge...

Här har man legat av sig lite i bloggandet, men tagit tag (nåja) i det igen på nya året. Och vad får man? En utmärkelse: Liebster blog! Känns väldigt, väldigt gôtt och hedrande måste jag säga. Tack Bina!

Vad ska man då göra för att få utmärkelsen? Jo, man ska hålla sig med en liten exklusiv skara följare/prenumeranter. Ingen sån där masshysteri utan gräddan av alla internetanvändare, aka creme de la creme. Gränsen går vid 200.

Vad ska man göra sen? Tacka så klart (se ovan) och sedan lista fem andra minst lika exklusiva bloggar och meddela detta i en kommentar hos dem. Jag listar bloggarna nedan utan inbördes rangordning osv.. (Nu har jag ingen aning om ifall de här bloggarna verkligen har färre än 200 följare - de borde inte ha det! - men det framgår inte av deras bloggar att de har fler.) Och sedan fortsätter allt som ett kedjebrev från 1902.


Fler schyssta bloggar finns i högerspalten.

Uppdatering: Och när jag sedan surfar runt och kommenterar inser jag att de flesta nog HAR fler än 200 prenumeranter...

2 kommentarer:

 1. Tack, så hedrande! :)
  Fast än så länge håller jag mig på "rätt" sida om 200-strecket!
  Kul att se dig igen!

  SvaraRadera
 2. Wow...
  Jag är djupt smickrad och blir så där pinsamt blossande röd om kinderna för denna hedersutmärkelse. Tackar, Tackar.
  För övrigt har jag ingen aning om hur många prenumeranter jag har, om ens någon. Jag vet bara att jag hade ca 200 besök på min lilla sida av det stora Internettet under gångna månaden så, jo, jag ligger nog på "rätt sida" 200-strecket.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.