29 september 2014

Mammons lustar

Har lyckats lura mig själv till att jag kommer att börja blogga mycket mer om jag skaffar en chromebook. Vet egentligen att detta nog inte är helt sant. Verkligen inte. Ändå sitter jag nu här med en Acer c720 och skriver och har en sån där lyckokänsla i magen som man bara har när man precis öppnat sin julklapp, födelsedagspresent, lönekuvertet eller kylskåpet efter att någon annan varit och veckohandlat. Ungefär något sådant. Och för skams skull kan jag ju inte låta bli att skriva några rader.

Frugan retas och undrar om jag ska förvara den tillsammans med andra saker jag verkligen behövt köpa, men sedan inte använt så där superflitigt. Hoppas innerligt inte att den hamnar där. Den ska istället bli välanvänd. Det är i alla fall tanken och det är ju ändå tanken som räknas.

Själva köpandet tog dock sin tid. Som katten kring het gröt har jag snirklat runt näthandlarnas lockande sidor, väntat på lämpligt byte, beredd att hugga. Läst tester och läst tester och läst tester och sedan läst dem en gång till och så igen. Sett youtube-recensioner och försökt lista ut vilken jag egentligen behöver allra, allra mest. En Acer c720 eller en Asus c200. Till slut kom jag fram till att det nog var en Acer jag innerligt behövde. Och nu sitter jag alltså här. Och bloggar. För skams skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.