14 november 2010

Klätterapan på äventyr

Idag fars-dagsfika i stan. Några mysiga ställen på landet valde vi bort eftersom de är lite överfulla av saker och sonen inte är den stillsamma typen just nu. Han är lite intensiv. Minst sagt.

Härom kvällen var vi hemma hos några kompisar som hade ställt fram chips, choklad och nötter i skålar på soffbordet. Plus några värmeljus. Det ena efter det andra fick ställas upp på höga hyllor. Sonen skulle ha av allt. Gränsen gick ungefär när han klättrade upp på och började krypa över bordet. Då var det nog. Då åkte rubbet upp på högre höjd.

Med det i minnet blev det alltså café i stan och det var jättemysigt. Tyckte jag, frugan och barnens medföljande morfar. Dottern gick mest runt och var sur för att det inte fanns några bullar och sonen ville inte sitta still när inte hans syster gjorde det. Lugnt/intensivt, "potejto"/potato. Men det ska jag välja att glömma bort.

Fars-dagspresent förresten?! Heldag i Göteborg med dottern så småningom. Bara vi. Och göra vad vi vill. DET kommer att bli mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.