03 januari 2011

Det började ju bra, eller..

Man kan väl säga att det blev en varierad start på 2011. Tolvslaget firades utomhus med skål till fyrverkerier, eller snarare skål till knallar i snödis för själva fyrverkerierna såg vi inte. Mätta och belåtna var vi visserligen, men dottern som hållit sig vaken var jättebesviken. Nästa år firar vi hemma, bestämde hon. För där ser man raketerna!

Morgonen efter ägnades till att skotta vägen ut från släktingarna vi besökte, så att vi kunde ta oss därifrån. De har annars två snöslungor, men båda var så klart sönder. Typiskt. Bara den ena funkade hjälpligt, så den kördes så att det rök om den och ändå orkade den inte allt. Därför snösläde och ny träningsvärk. Eller så ny var den inte, utan snarare spädde den på träningsvärken jag fått några kvällar tidigare när jag spelade wii och boxades mot min syster.

Senare på nyårsdagen såg vi en havsörn och jag tänkte att det här är ju ändå en riktigt bra start på året. Och det var det ju. Havsörnar är riktigt häftiga. Grymt stora. Men så svängde det igen. För ett par timmar senare värkte magen, illamående vällde fram och så kom kallsvetten. Sängläge. Men värre än så blev det inte. För mig (ta i trä). Dagen efter blev däremot både dottern och frugan magsjuka. Rejält.

Återstår att se vad nästa vändning blir. Gott nytt år, förresten!

2 kommentarer:

  1. Finns ingen värre sjuka än magsjuka!
    *ryser*
    Gott nytt själv!

    SvaraRadera
  2. Håller med. Totalt. I nuläget går allt mot det bättre, men man ska inte ropa osv.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.