30 januari 2011

Jag och dottern - brottslingar! Eller nåt..

Herrejisses. Svår ångest. Hur ska jag kunna sova i natt?

Efter att ha skrivit mitt förra inlägg inser jag att jag brutit mot stränga regelverk! Eller så har personalen där jag köpte min tian-lott gjort det. Hur ska då de kunna sova i natt? Min 6-åring fick nämligen skrapa BÅDA lotterna som jag köpte. Först den vi vann 10 kronor på och sedan nitlotten vi köpte för vinsten. Jag kan inte neka heller eftersom hennes fingeravtryck finns över hela lotterna. Aj, aj, aj! Varför fick hon ta av sig vantarna? VARFÖR?

Det som vi gjorde bryter nämligen mot Svenska spels regelverk. 6-åringar får inte ta i lotter! För om de gör det får vinsten inte lösas ut. Om jag bara vetat detta i tid. Det var säkert därför som vi INTE vann på den andra lotten..

Men vad händer nu? Hur ska det gå? Ångest.

4 kommentarer:

 1. Men vad är du för en pappa egentligen!!??!
  Usch å fy:-)
  Kram Fighter som aaaaaldrig låtit sitt barn göra något sådant *harkel*

  SvaraRadera
 2. Ja, vad ska man säga... skämshatten på såklart..

  SvaraRadera
 3. Ser att du uppdaterat,men tagit bort inlägget. Ser bara början på det. Förstår om du fick kalla fötter. Känner igen hur det var och vet att jag lätt kan hamna där igen. Det är en tunn tråd att balansera på.

  Varm kram till dig och din familj.
  (Å du får ta bort min kommentar om du vill! Helt ok!)

  SvaraRadera
 4. Antar att du menar inlägget om fattiga barn. Datorn eller kanske blogspot krånglade och kastade om texten. Vet inte vad som hände, men plötsligt stod det som skulle stå i mitten sist och meningar var avhuggna. Så jag plockade bort, rättade till, fel igen, så jag plockade bort, rättade till... och vid typ sjätte försöket så funkade det. Ibland är bara det där med teknik ett hmhm*!###**%!

  Men tack ändå :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.