27 juni 2011

Det rinner i rören

Dagen gick åt till att göra klart det sista på verandaräcket, vinscha upp några gamla betongplintar från gräsmattan, äta lite pizza och senare lite fisk. Dricka några koppar kaffe och bråka med stortjejen som hade en lite tjafsig kväll. Två kompisar på samma dag kan lätt bli en för mycket när man inte lekt med någon på en vecka. Kvällsdoppet vi pratat om tjafsades rätt ut i tomma intet och det var nog ingen som blev ledsen för att det inte blev av. Ingen var så sugen längre.

Avslutning på dagen blev mysstund med sonen i knät när han inte kunde somna. Därefter Solsidan, öl och macka. Till efterrätt en chokladbit eller två. Eller faktiskt hela chokladkakan. Och nu har det börjat rinna i elementrören som ackompanjemang till klockans tickande och tangenternas knattrande. Huset i övrigt sover och själv har jag jobb som väntar imorgon. Två veckor till semester.

Två veckor. Inte en dag mer.

2 kommentarer:

 1. Hallå, bland de läckande vattenrören.
  Tack för din kommentar hos mig och jag håller med om att lastpallsbordet var en kul idé =D
  Läste ditt tidigare inlägg och kände igen den situationen väl. Här beslutades för tre veckor sedan att testa icas matkasse. Ett beslut som vi inte har ångrat. Visserligen kör vi fortfarande med lite komplementkorv och köttbullar till den matvägrande sonen men vi andra får i alla fall njuta av en varierad kost.
  Matkassen har sommarlov men vi handlar själva enligt principen "billiga veckan" varvat med sommarens härliga grillrätter.
  Hoppas rören går att fixa och att solen lyser hos er!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Rören går nog lätt att fixa med lite luftning av elementen, men orken.. haha.. det är oftast den som tryter.

  Kanske skulle härmas och köra på billiga veckan. Då blir det ju lite variation och mer pengar till Liseberg, Astrid Lindgrens värld, djurpark och jag vet inte allt som ska tömma plånboken i sommar :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.