28 juni 2011

Hallå igen

Ibland hoppar orden fram och kan knappt vänta tills de fastnat i bloggen och ibland känns det som sirap i huvudet när man ska komma på något att skriva. Senaste tiden har det varit det sistnämnda. Sirapshjärna.

Därför kom jag på att om man tar och bloggar efter en låttext så har man givna rubriker och då kanske det är lättare att komma på vad som ska skrivas. Det kan liksom ligga och värka i bakhuvudet som hos professor Baltazar, om någon minns. Poff - så får man en idé. Alltså en textrad - ett inlägg. Långsökt, men ibland famlar man. Och självklart poppade en av favoritlåtarna upp i huvudet. Elden med Lars Winnerbäck. Googlade fram texten och räknade rader och insåg att om man inte tar om refrängen blir det minst 51 inlägg. Minst. Och det är ju helt ohållbart. Ett idotiskt påhitt. En never ending story.

51 textrader. Inte nödvändigtvis 51 inlägg rakt efter varandra, men ändå.

Och den första är Hallå igen

Mot bättre vetande.

2 kommentarer:

  1. Det första jag tänkte på då jag såg rubriken var Winnerbäck å nynnade glatt hallå igen hur e stan en sån här...osv under tiden jag läste:-D

    Go natt /Fighter

    SvaraRadera
  2. haha! rolig idé men jag minns också hur jag hatade musikutmaningen. men kanske är detta något för mig! jag kanske väljer en kortare låt dock? vi får ju se!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.