10 maj 2011

Äntligen! som Fylking sa

Har gått runt hela dagen med en lite go känsla i ena hörnet av magen. Ett litet ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNTLIIIIIIIIIIIGEEEEEEEEENNNNN som bara väntat på att få hoppa ut och som nu släppts lös. Det handlar så klart om den där jäkla musiklistan som skulle få fart på mitt bloggande, men som istället nästan tog död på det. Eller lusten för det. Nu är den ÄNTLIGEN avslutad!

Men det har inte bara varit negativt! Jag har till exempel hittat tillbaka till Imperiet som faktiskt hade dammat till lite bak i hjärnkontoret. Bara en sån sak. Och det som är så skönt nu när listan är avklarad är att man - om man nu vill det - kan slänga in några låtar hur som helst.

Helt omotiverat liksom..

2 kommentarer:

  1. Grattis!
    Har själv slarvat sedan påsk då bloggandet över huvud taget blev lidande, men "listan" särskilt. Jag startade också med höga förväntningar och andan i halsen men har nu när jag bara kommit till dag 15 knappt någon ork och inspiratrion kvar...

    SvaraRadera
  2. Jag funderade länge på att göra som - jag tror det var Medelklassman - ta resten av kategorierna i ett enda inlägg. Kan ju vara ett tips..

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.