30 maj 2011

Imponerande! Helt enkelt imponerande!

Jag har skrivit det tidigare och skriver det igen. Han är imponerande! Ingemar Stenmark alltså och prestationerna i Mästarnas Mästare. Precis som motståndarna sa i finalprogrammet så har han ju hört hemma i finalen hela tiden och han var en otroligt värdig vinnare.

Det kändes lite som när man var barn och fick se hans åk på TV:n i skolan. Då kom parallellklassen in till oss och så satt vi huller om buller och hejade (Det gjorde de inte nu). Och jublade.  Han är ett fenomen!

Sett till motståndet så var det också väldigt rättvist att han vann. I alla fall som jag ser det. Både Limpar och Brandin har ju hängt i en skör tråd flera gånger under seriens gång och därför hade det ju varit lite trist om någon av dem hade knipit guldet.

Stenmark verkar visserligen inte helt bekväm i vinnarrollen, dvs den del som kommer efter själva vinsten. Men oavsett det så är det imponerande att vara så mångsidig och ha sån kontroll över psyke och kropp så lång tid efter det att han varit i världstoppen. Det är bara att gratulera!

Läs mer: ab1, 2, svd, gp, exp1, 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.