19 mars 2011

Det som göms i tö kommer fram som smutsiga fönster

Nu kommer de första vårtecknen allt tätare och snart börjar allt att gro och spira. Senaste dagarna har vårat hus börjat gro igen. Det har inget med våren att göra egentligen, utan beror snarare på våra tappade orkar. Man får väl städa lite så kanske vi hittar dem i något dammigt hörn.

Det som däremot blir väldigt, väldigt tydligt i ljusare vårtider är att även fönstren grott igen totalt. Inser nu att det inte finns någon återvändo - åtminstone några måste tvättas. Liksom några av tvätthögarna. Och helst några av skåpsluckorna i köket. När jag tänker efter borde några av golven skuras också. När alla leksaker plockats bort.

Just idag när det är så jäkla gott väder. Vilken otur, eller vad ska man kalla det?!

3 kommentarer:

  1. Förr eller senare kommer inspirationen till städning och tvättning naturligt, jag brukar vänta på att den infinner sig.

    SvaraRadera
  2. Inspirationen kom faktiskt framsmygande när jag väl kommit igång. Jag tror att den gömt sig bakom byrån.. Allt utom skåpsluckorna är avprickat på listan. Iofs bara en tvätt... som inte är hängd ännu...

    SvaraRadera
  3. Men å andra sidan har jag både handlat och lagat lunch och middag, förutom att tvätta golv, fönster, lite kläder och plockat... Är faktiskt rätt nöjd just nu :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.