12 mars 2011

The bold Di Leva, om man nu ska hålla på någon

Så var det äntligen dags för den sista svenska omgången av melodifestivalen för i år. För det är väl den sista?! Hoppas det i alla fall. Personligen känner jag att det är rätt uttjatat redan efter första eller andra deltävlingen, men ska samtidigt erkänna att i år har jag faktiskt sett/hört de flesta bidrag. Så brukar det inte vara. Och nu bloggar jag till och med om det. Så kan det gå.

Vem som vinner spelar väl inte så stor roll med tanke på att vi sannolikt hamnar på en medioker placering i den stora tävlingen, för att sedan kunna skylla på de forna öststaterna som naturligtvis gått samman och kompisröstat. Det är väl så det brukar vara?!

Någon direkt favorit har jag inte i alla fall, men det skulle ju vara lite kul om det blev den skallige killen som låter som Di Leva som skickas ut i Europa. Dvs The Moniker. Om nu Europa är redo för det. Men det lär väl bli Saade som vinner, om han nu inte glömmer texten. Fast det kanske inte är så stor risk.

-----------------------------------------------
Mer om festivalen här: svt, dn, svd, ab, exp

6 kommentarer:

 1. Jag hejar på The Moniker. Hur härlig och glad låt som helst. Jag tror dessutom att Öststaterna är är lite sugna på en skallig Di Leva i år. ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, du har ju läst min sammanfattning av spektaklet och vet att här finns inga favoriter.

  Hela stora tävlingen är också samma smörja egentligen. Det var lite roligare förr när länderna använde sina egna språk och Frankrike och Luxemburg alltid gav varandra douze points. :)

  SvaraRadera
 3. Precis. Och när det var ett greppbart antal tävlingar istället för de totalt 6-7-8? som är nu...

  SvaraRadera
 4. Håller med om att det är jobbigt med alla deltävlingar..Men men...

  Sv:Ja det blev riktigt gott!..Fixa kött och grilla snart du med, finns inge bättre!:)

  SvaraRadera
 5. Ja, där fick du rätt. Saade vann och det är säkert bra även om jag hade hoppats på The Moniker. Jag börjar nog bli gammal kanske...

  SvaraRadera
 6. Mia: Kul att det blev bra. Det får nog bli premiär här med ganska snart!

  Loppan: Jag håller med dig, det hade ju varit roligare om The Moniker hade vunnit. Men jag börjar väl bli gammal också, eller är i alla fall gammal i själen enligt en kommentar i ett tidigare inlägg. ;)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.