27 mars 2011

Jo. Nog är det krut kvar i den gubben

Såg så klart årets premiär av Mästarnas mästare i SVT1 och jäklar vad impad man blir. Framförallt av "gamlingarna". Evy Palm gjorde ju en grym start OCH avslutning. Jäklar, som sagt! Och så han som fick Sverige att stanna - han som vi fick se på TV:n i klassrummet när jag var liten. Ingemar Stenmark - vem annars? Man blir ju mållös. Så stark och så överlägsen. Undrar hur den karlns psyke egentligen fungerar.

Sen var det också kul att se andra från förr som mer fallit i glömska. Robert Prytz till exempel. Vilken karriär!

Själv blir jag ju nästan andfådd av en promenad med hunden. Lite överdrivet, men hjälp. Tänker ändå på att det kanske finns hopp om man börjar träna nu. Se bara på Evy. Men å andra sidan ska man ju inte slita ut sig. Och jag saknar definitivt Stenmarks psyke när det gäller träning. Vi får väl se hur det går med både träning och mästare.

Läs mer: aftonbladet, gt1, 2expressen1, 2,

2 kommentarer:

 1. Själv gnäller jag idag över att mina gamla benhinnor börjat bråka med mig igen.
  Det var ju typ 25 år sedan jag drabbades av akut benhinneinflammation sist.
  Då, för att jag dansade jazz för Graham Tainton. Nu, för att jag varit ute och trampat runt som en tok över stock och sten på egna marken och kollat av stängsel!
  Suck!

  SvaraRadera
 2. Ja, just ja. Det där med onda benhinnor. Ingen skön känsla. Kanske värt det efter att ha jazzat med Tainton, men efter stängselkoll.. jag vet inte jag. Får nog ta en ny funderare på det där med motionen. Det är ju såååå mycket enklare att kolla från TV-soffan när de andra flåsar på...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.