22 september 2011

Ni tjejer snackar om att föda barn..

Ibland fryser man som en nakenhund på Arktis. Kroppen skakar och man måste hälla i sig varma drycker trots fleecetröja och raggsockor. Och då är det riktigt synd om en! Den här gången beror det antingen på att vi fortfarande inte satt på värmen eller så beror det på att jag börjar bli riktigt sjuk.

Det skulle ju kunna vara en kombination, men när jag känner efter riktigt noga så har jag faktiskt ganska ont i halsen och känner mig nästan lite febrig. Nästan i alla fall. Det är nog den troliga förklaringen trots allt - att jag är på gång att bli riktigt, riktigt sjuk. Stackars, stackars..

Eller så går jag och sätter på värmen. Det är också ett alternativ.

6 kommentarer:

 1. Var det så sjukt länge sen den där reklamen var aktuell... Och den lever ännu. Snacka om att lyckas, den reklammakaren! :D
  Krya! Eller klä på dig för bövelen, beroende på varför du är frussen.

  SvaraRadera
 2. Förresten, var hittar man en sån där Twittergadget? Orkar inte leta själv... berätta! :D

  SvaraRadera
 3. Satte inte på värmen men mår bättre ändå :)

  Twitter-gadgeten hittade jag när jag gick in via layouten och valde "Lägg till gadget", sedan "Fler gadgetar" och sökte på "Twitter". Sen tog jag den som såg enklast ut, tror jag och sen var det liksom bara att baka in den.. Typ nåt sånt. Lycka te!

  SvaraRadera
 4. Hahaha.. Så enkelt! Thanks.

  SvaraRadera
 5. Tänkte faktiskt på den den reklamen här om dagen och blev också chockad att det var så länge sen den gick...lite obehagligt nästan...

  SvaraRadera
 6. Väldigt obehagligt att det var SÅ länge sedan. Tiden går FÖR fort.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.