15 april 2014

Bilångesten och den riktigt, riktigt STORA frågan

#blogg100 dag 11

Vi är inne i en sån där fas i livet när det är dags att skaffa ny bil. Finns det något värre? Självklart finns det mycket värre saker och detta är ett lyxproblem osv, osv, osv. Men fy vad jobbigt det är! Det finns så många saker att förhålla sig till. Den ska vara klimatsmart och miljövänlig i övrigt, ha plats för en hel drös barnstolar vända åt olika håll, den ska fungera, helst vara ny men inte kosta för mycket. Kanske ska den leasas om den är helt ny, men kanske ska den köpas för det är kanske bättre och kanske ska det inte alls vara en ny bil utan en bättre begagnad och kanske ååååhhhhhh! Inte bara det. Man ska bli av med den nuvarande bilen också utan att gå alltför mycket back ekonomiskt. Ångest!

I de här lägena skulle jag verkligen vilja ha en personlig assistent som bara fixade allting. Och gärna bestämde. Och betalade.

Sammanfattningsvis finns en massa krav och funderingar och så en riktigt stor fråga. Jag menar en sån där jag-ligger-vaken-på-natten-och-funderar-för-jag-är-så-naiv-fråga. Kraven och funderingarna framgår ovan och den där stora frågan är hur det alltid, alltid, ALLTID kommer sig att bilförsäljaren själv kör just en sån bilmodell man tittar på och är SÅÅÅÅÅÅ himla nöjd med den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.