28 april 2014

Kameran, cachen och tzatzikin

Hade en sån där riktigt urtypisk mååååååndag på jobbet idag. Gick runt och kände i magen att det var något på gång och nog sjutton slog det in. Fick besked om nya arbetsuppgifter som jag inte alls var sugen på att få. Förhoppningsvis är det bara fram till semestern.

Semester ja. Sommarkänslan från helgen hittade fram igen lagom tills det var dags att hämta ungarna på dagis och skola. Klev in i ett annat tempo som krävde isglass så fort vi kommit hem. Glassätning på trappen och tändning av grillen. Kyckling, potatis, grönsaker och tzatziki. Så enkelt och så grymt gott. "Det här var inte gott pappa. Det var super-duper-dupergott!!" som stortjejen sa. Nu blev det nästan lite matlagningsblogg över det hela.


Efter maten behov av egentid. Frugans tur att lägga barn, så jag drog iväg med bil och kamera längs närliggande skogsvägar och fotade i solbelysta gläntor. Råkade springa på en cache som en extra bonus. Nr 101. Så värst bra bilder blev det verkligen inte, men det var liksom inte huvudsaken.

(dag 24)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.