25 april 2014

En man som heter Karl klipper gräs

Det är en speciell känsla det där med att klippa gräset för första gången på säsongen. Först bara känslan av att gräsklipparen startar i år igen och sen det där välbekanta vandrandet kors och tvärs över tomten. Podcast i öronen och i övrigt avskärmad från omvärlden. Underbart.

Lyssnar just nu på Synfält framåt av och med Kristoffer Appelquist och Tobias Wahlqvist och det är riktigt bra. De intervjuar politiker inför EU-parlamentsvalet och riksdagsvalet och det känns som att man får ganska bra känsla för vilka personerna är. Det är egentligen inga ställ-mot-väggen-frågor, utan mer nivån diskussion vid fikabordet. Men det är rätt bra komplement till allt annat där man bara får höra hur alla skyller på alla andra.

I övrigt tänker jag att jag borde börja motionera igen och borde sluta äta godis och en hel massa andra borden. Hittills har det inte gått så bra. Typ inte alls. Men gräsklippning är väl också motion?!

Läste förresten ut "En man som heter Ove" idag. Riktigt läsvärd faktiskt. Första bok jag lånat som e-bok och läst på telefonen. Funkade kanon.

(dag 21)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.